Fejlesztés alatt!!!

 

 

A cég tudását, a cég dokumentumai rögzítik.
A dokumentumok adatait a könyvelők rögzítik.


A magunk területén, a magunk eszközeivel csatlakoztunk az Európai Unió által meghirdetett „eEuropa” programhoz.

A könyvelés nagytömegű bizonylatot dolgoz fel, és újabbakat állít elő, pl. adóbevallások, jelentések, statisztikák stb. Ezért a hatékony dokumentumkezelés és tudáskezelés kiemelt fontosságú.

 Munkánk során megteremtjük az elektronikus dokumentumkezelés, archiválás és az elektronikus könyvelés integrálását.

 Partnereink bizonylatait (számlákat, cégiratokat és szerződéseket) előre definiált „workflow” alapján, elektronikus formában dolgozzuk fel és tároljuk.

 Ennek kezdő fázisában a könyvelési bizonylatokat és szerződéseket egy professzionális technika segítségével, digitális aláírással ellátva saját szerverünkön tároljuk.

 A bizonylatok tartalmát több szempont alapján visszakereshetjük, szükség esetén másolatot nyomtathatunk, vagy e-mailben továbbíthatjuk partnerünknek. A könyvelés által előállított adóbevallások, kimutatások, levelezés, stb. szintén ennek az adatbázisnak részeként kerül tárolásra, archiválásra.

 Minden ügyfelünk információja bizalmas, ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk az adatok titkos kezelését, így azokat csak meghatározott hozzáférési jogosultsággal lehet elérni.

 A törvényi lehetőségeket kihasználva, az eredeti bizonylatokat a digitalizálás után, megállapodás alapján – akár folyamat közben is – partnerünknek visszajuttatjuk.

 Bizonyára Ön is keresgélte már számláit, leveleit! Megoldjuk ezt a problémáját.

 A gazdasági év végén, a mérleg elkészülésekor partnereink egy CD-n átvehetik a teljes könyvelési anyagot, minden bizonylatának elektronikus másolatával. Ebben a formában a döntéshozók számára az archivált könyvelési információk gyorsabban és áttekinthetőbben hozzáférhetők.

 Az alkalmazott technológia zárt rendszerű, de igény esetén lehetővé teszi akár az Interneten keresztül történő biztonságos hozzáférést, távadat-feldolgozást, vezetői információk elérését.

_______________________________________________________________

 

 

 

 

Kezdõ oldal
Könyvelés
Tanácsadás
Innováció
Elérhetõség
Felhasználói oldalak